top of page
DIAMANTES_page-0001.jpg

Vis-a-Vis

music.jpg
books.jpg
artists.jpg
think tank.jpg

Vis-a-Vis és el nostre mitjà per programar allò que volem, per convidar aquells artistes que volem conèixer, o aquells escriptors o actors que ens agraden, sense dependre dels programadors i les temporades prefixades. 

Aquesta eina ens proporciona el que sempre hem volgut, la capacitat de decidir la nostra pròpia temporada, les nostres pròpies sessions de plaer cultural. Ens permet viure experiències d’alt nivell, en entorns a la mesura de l’ésser humà, permetent que cada assistent se senti privilegiat de ser-hi, i lliure de presentar-se, si vol, a l’artista convidat.

Ens orientem al públic cultural per fer-lo sentir més lliure i li oferim el que ningú li ha ofert mai, proposar convidats del seu gust per construir la temporada conjuntament.

Organiztarem les trobades mitjançant el sistema de la subscripció, com feien a l'època de Beethoven... és a dir, que en molts casos no posarem data als esdeveniments fins que tinguem el compromís dels assistents que el faran possible.

 

Reinventem les temporades culturals fent-les més a la mesura humana, i amb la participació dels interessats.

 

Amb Vis-a-vis, tu pots decidir qui és convidat i, per tant, quins esdeveniments culturals únics vols que succeeixin a la teva ciutat. Organitzem trobades amb músics, escriptors, actors, pensadors... En llocs especials, i en un format especial, amb un numerus clausus de persones que permeti la interacció dels presents, i sempre fent servir el mètode de la subscripció. Així creem aliances entre un grup de persones afins.

Hem volgut crear un'eina on tothom pugui participar i, ja posats, hem canviat el model del format del concert, de l’entrevista, i el model de negoci cultural, tornant a l'origen.

Canviarem el model passiu dels concerts habituals –on fèiem només d’espectadors–, per un nou entorn a on ser protagonista és possible.

Volem ser l’empresa de confiança, en cada ciutat, per organitzar trobades amb artistes, en llocs únics, amb una atenció elegant, i amb un gran respecte pels clients i els artistes convidats, perquè tot allò que forma part de l’esdeveniment el qualifica i ens qualifica.

Coneixem artistes inspiradors

Vis-a-Vis és una eina al servei de la llibertat cultural, i es basa en els valors següents: Llibertat, Participació, No dependència, Proximitat amb els artistes, Elegància, Grup...

Establim un nou model de negoci en el sector cultural, dirigit al consumidor.

Ara bé, si ets una empresa i vols que t'oferim un esdeveniment complet amb un artista rellevant, també ho fem encantats.

bottom of page