SMILE CONSULTANCY

 

T'ajudem a resoldre les teves necessitats

De totes les maneres de treballar en les organitzacions, m'agrada pensar en termes de plans compartits, plans estratègics, fulls de ruta, plans operatius, plans de posicionament ... Redactar-los, consensuar-los, desenvolupar-los, controlar la seva execució punt per punt, retre comptes, compartir les dificultats i celebrar els èxits, tot això forma part del que realment em mou. Sens dubte es tracta d'una filosofia de treball basada en el respecte cap a l'equip.

CONSULTORIA

Ampliem la visió


Una pausa és necessària quan les gestions urgents es posen per davant de les prioritats estratègiques.

 

Si necessites analitzar qualsevol perspectiva de la teva empresa o del teu projecte amb una certa calma, et podem ajudar.

PLA ESTRATÈGIC

Ordena les teves prioritats


No hi ha res tan necessari com tenir un pla, analitzar qui som i on volem arribar, sense perdre de vista els nostres valors i les nostres mires compartides.

IMPLANTACIÓ DE MILLORES

               Sanejar sense fer-se mal

Aprofitament del talent real, ajudar a créixer a les persones, tenir cura de la felicitat del personal, confiar i delegar, millorar les aliances ... Tots aquests són aspectes fonamentals de la gestió que no se solen contemplar en els "models de gestió" tradicionals del sud d'Europa i per descuidar-los perdem una gran part del nostre capital humà.