SOLISTES

Anastasia Kobekina

cello

(Itàlia, Espanya i Iberoamérica)

dva_blauw_zwart.png

La seva carrera internacional està creixent molt ràpidament. Sense circumscrits a un repertori concret, ja està actuant amb les grans orquestres i músics a nivell internacional. Un altre lloc en la seva carrera serà els propers set concerts amb el Konzerthausorchester Berlin, que inclou concerts a Konzerthaus Berlin, Festspielhaus Salzburg més Rotterdam i Eindhoven. Recentment, va ser triada per la BBC per participar en el Esquema d'Artistes de Nova Generació i és guanyadora de múltiples premis en competicions internacionals.

Mai he escoltat unes suites de Bach com les seves. La bellesa i l'honestedat de la seva manera de tocar és meravellosa.

Anastasia Kobekina by Evgeny Evtyukhov 1

© Anastasia Kobekina by Evgeny Evtyukhov

Dana Zemtsov

viola

(Italia, Espanya i Portugal)

dva_blauw_zwart_1.png

Guanyadora de nombroses competicions i després de desenvolupar una carrera excepcional, Dana Zemtsov és una de les solistes de viola internacionals més prometedores de la seva generació. En les temporades passades es destaquen l'actuació de Dana del Concert per Bartok Viola a la Sala Principal del Concertgebouw (Amsterdam), la música de cambra amb Janine Jansen i Martin Frost durant el Festival de Música de Cambra d'Utrecht, i un recital al Carnegie Hall (Nou York).

(Itàlia, Espanya i Iberoamérica)

Reinicke Artists -1024x381.png

"És molt estrany que un jove músic es dediqui a la música de Bach com Schaghajegh Nosrati. Ella entén i interpreta aquesta gran música amb sorprenent claredat, puresa i maduresa".

(Sir András Schiff)

El 2017 Schaghajegh va debutar a la Xina, donant recitals a Beijing i Xangai. L'any 2018 va realitzar una gira amb Sir András Schiff i la Cappella Andrea Barca per interpretar els concerts per a dos pianos i orquestra de Bach a Viena Musikverein, Mozarteum Salzburg, Elbphilharmonie Hamburg, Tonhalle Düsseldorf, Konzerthaus Dortmund, Palais des Beaux Arts i Lucerne Festival.

 

També el 2018 ha realitzat un recital en solitari al Festival de Lucerna, ha debutat a Vancouver i al Anneliese Brost Musikforum en Bochum. La etiqueta alemanya de CD Genuin Classics ha llançat dos discos molt aclamats amb Shaghajegh Nosrati. Per al seu debut Cd en 2015 ha gravat J.S. El "Art de la fuga" de Bach i el 2017 els Concerts de Bach per a piano i orquestra juntament amb l'Orquestra de Cambra de Berlín (Deutschen Kammerorchester Berlin).

 

Schaghajegh Nosrati és única interpretant Bach. Personalment em recorda molt a Zacharias, a aquella pulsació d'una autoritat indiscutible.

Schaghajegh Nosrati by Ian Balam.jpg

© Schaghajegh Nosrati by Ian Balam

David Salleras

saxo i compositor

(Italia, Espanya i Latinoamérica)

http://www.davidsalleras.com/

David Salleras és un dels saxofonistes més destacats de la seva generació. Ha conquistat audiències d’arreu i és molt reconegut per les seves obres, interpretades per músics de tot el món. Músic sense límits, afronta diferents programes sempre amb la mateixa intensitat i versatilitat. Del seu últim concert al Palau de la Música de Barcelona els crítics han dit:

"El saxofonista David Salleras va desplegar un ventall de possibilitats sonores de l’instrument –després corroborades amb una repetició espectacular fora de programa– amb una exposició de virtuosisme, versatilitat sonora i varietat de matisos certament enlluernadors”. Lluís Trullén.

David Salleras posseeix un so opulent, un fraseig extraordinari, ample fiatto i un domini superb de l’instrument. El seu bis amb efectes polifònics closos pel Cant dels ocells no en deixava cap dubte: és un mestre indiscutibleAlbert Ferrer Flamarich

És autor de dos concerts per a saxo: un amb orquestra de corda i un altre per a piano, però del qual n'està fent la versió d'orquestra després d'haver-lo interpretat arreu de mig món. L'estrena serà al 2020.

Philipp Kopachevsky

 piano

(Espanya, Portugal i Iberoamérica)

logo RESIA ARTISTS.png

En col·laboració amb el general manager de Resia Artists:

Elisabetta Longardi.

 

"Estrella del segle XXI" de l'Acadèmica Filharmònica Estatal de Moscou, les seves interpretacions impressionen tant als mitjans com al públic per la intensa musicalitat, l'excel·lent tècnica, el carisma i el profund coneixement de la música, combinats amb una poderosa personalitat.

És convidat regularment per directors com Valery Gergiev, Vladimir Jurowski, Spivakov, Yuri Bashmet, Pletnev, Stanislav Kochanovsky ...

El 8 de maig de 2109 debutarà amb la Deutsches Sinfonie Orchestre de Berlín dirigida per Valentin Uryupin.

L'última gravació per PianoClassics, dedicada a les últimes sonates de Brahms, va ser calorosament rebuda per la crítica internacional:

“Kopachevsky mastery of the lyrical and spiritual elements and the vivid emotion in the music he plays speaks for itself…he has the instinct of a born interpreter…in addition, he brings out a singing quality that is essential in these specimens of exalted piano music from the extreme ends of the composer's career”.

Olga Scheps by Manfred Esser.jpg

©Olga Scheps by Manfred Esser

Olga Scheps

piano

Logo_KÄCH_ARTISTS_3.jpg

(Itàlia i latinoamèrica)

Thomas Dausgaard, Lorin Maazel, José Serebrier, Michel Tabachnik, Antoni Wit, Ivor Bolton, Cristian Mandeal, Christoph Altstaedt, Tugan Sokhiev, Simone Young i Pablo Heras-Casado han convidat a Olga Scheps a col·laborar amb ells.

 

Ha actuat amb l'Orquestra Filharmònica de Montecarlo, l'Orquestra Filharmònica de Varsòvia, l'Orquestra Mozarteum de Salzburg, l'Orquestra Simfònica de Munic, la Royal Scottish National Orchestra, la Staatskapelle Weimar, l'Orquestra de Cambra de Zurich, la NDR Radiophilharmonie, l'Orquestra Nacional du Capitole de Toulouse, Philharmonia de Praga, Orquestra Filharmònica d'Israel i Nova Orquestra Filharmònica de Japó.

 

Es presenta a sales de concerts mundialment famoses com Elbphilharmonie, Berlin i Colònia Philharmonie, Viena Konzerthaus, Cadogan Hall Londres, Zurich Tonhalle i Suntory Hall de Tòquio.

 

Des de 2009, Olga Scheps ha estat una artista exclusiva de Sony Classical. Olga Scheps és també una artista Steinway.

Una forma excel·lent d'interpretar Chopin, una veu que parla amb un tó diferent i envolvent, una personalitat dolça i captivadora.

©David Salleras

©Enrique Bagaria by Zircus

Enrique Bagaria piano

(Italia, Espanya i Sudamèrica) 

Enrique Bagaría és actualment un dels pianistes amb més reconeixement i projecció dins el panorama pianístic espanyol. Ha estat guardonat en nombrosos concursos d'àmbit nacional i internacional.


Ha col·laborat amb les orquestres més importants d'Espanya així com amb altres de prestigi internacional: Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Simfònica de Galícia (OSG), Simfònica de Castella i Lleó OSCYL), Orquestra de València, Orquestra de Cadaqués, Orquestra Simfònica del Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, la Wiener Kammerorchester, la Salzburger Kammerphilarmonie, la Filharmònica de Bogotà (OFB).

 

I sota la batuta de reconeguts directors com: Valeri Gergiev, Vasily Petrenko, Gianandrea Noseda, Yoon Kuk Lee, Víctor Pablo Pérez, Francisco Rettig, Pedro Halffter, Eduardo Portal, Salvador Brotons, Manuel Galduf.

 

Dins de la seva extensa discografia, la qual inclou tant projectes de solista com de música de cambra, destaca el seu CD "Enrique Bagaría plays Haydn". Aquest CD, editat pel segell Eudora Records, ha estat nominat per als premis ICMA 2017, els més importants guardons internacionals en l'àmbit de la música clàssica.
 

 

www.enriquebagaria.es


 

 

Alberto Sampablo Lauro

SMILE Artistic Management

& Consultancy

+34 673 010 278

Barcelona 
albertosampablo@smileamc.com

Skype: Alberto Sampablo