SOLISTES

Damián Martínez

violonchelo

(Italia, España, Portugal e Iberoamérica)

Va tocar molt jove per recomanació de Mstislav Rostropovich davant de La seva Majestat la reina Sofia. Reconegut per la crítica per la seva "sensibilitat expressiva" i el seu"exquisit so", ha estat guardonat en concursos internacionals a França, Espanya i Portugal.

És llicenciat per la Guildhall School of Music de Londres, Indiana University School of Music de EUA i Musikhochschule Stuttgart. Va realitzar els seus estudis amb Janos Starker, Natalia Gutman, Maria de Macedo i Aldo Parisot, recolzat per Joventuts Musicals de Madrid, Fundació Pau Casals, Fundació Ritz, Indiana University, Banff Centre of Arts Canadà i Yale University.

Com a solista ha actuat amb els mestres Krzysztof Penderecki, Lawrence Foster, Theodor Guschlbauer, Anne Manson, David Harutyunyan, Peter Rundel, Pedro Halffter, Antoni Ros Marbà, Gloria Isabel Ramos, Frank Beermann, Tomás Garrido, Juan José Olives, Vasily Petrenko i Marzio Conti. Ha realitzat gires per França, Alemanya, Itàlia, Anglaterra, EUA, Finlàndia, Suècia, Marroc, Lituània, Estònia, Japó, Colòmbia, Equador, Israel, Xina, Canadà i participat al Festival Mozart de Barcelona, ​​Norfolk Music Festival, International Manchester cello Festival, Festival Internacional de Música de la Mediterrània, Festival Oleg Kagan de Munic, Festival VioloncellEnSeine de Paris. També destaquen els seus concerts al costat de Christian Zacharias, Quartet Brodsky, Natalia Gutman i Mischa Maisky.

Ha realitzat enregistraments per a les discogràfiques Warner Classics, ASV, Claus, Naxos i per a TVE i TV3. Recentment s'ha publicat l'enregistrament que Damian ha realitzat per l'Association Française du Violoncelle amb la integral dels estudis de David Popper costat de violoncellistas excepcionals.

És professor titular de violoncel a Barcelona a l'Escola Superior de Música de Catalunya ESMUC, a Sant Sebastià al Centre Superior de Música del País Basc MUSIKENE ia Madrid a la Universitat Alfonso X El Savi UAX. Recentment ha publicat per Warner Classics "Spirit of Casals", un homenatge a l'violoncel·lista Pau Casals on realitza el primer enregistrament mundial de l'poema simfònic "Nocturns Portuguesos" de Gaspar Cassadó i el concert d'Alexander Glazunov per a violoncel i orquestra.

©Damián Martínez

Judith Jáuregui, piano

(Itàlia, Espanya, Portugal i Amèrica del sur) 

La temporada passada va brillar amb llum pròpia en escenaris europeus com la Konzerthaus de Berlín, Klosters Music, Murten Classics o el Menuhin Festival de Suïssa. El 2020 van destacar les seves col·laboracions amb l’orquestra de cambra britànica Britten Sinfonia (Chopin nº1) i amb la Neubrandenburger Philharmonie a Alemanya (Brahms nº1), així com l’èxit rotund en recital en cicles de referència com la Societat de concerts d’Alacant o el Cercle de Belles Arts de Madrid.

El 20/21 la portarà a l’orquestra Chambre de Fribourg a Suïssa (Beethoven nº5) i a la República Txeca, amb la Filarmònica Hradec Kralové (Nits als jardins espanyols de Falla i Concert al Sol de Ravel). Va ser convidada personalment pel prestigiós pianista i productor Cord Garben per oferir un recital al Kulturverein Pinneberg d'Hamburg i debutarà al Teatre Mayor de Bogotà. A Espanya s’incorporarà a l’Orquestra de la Televisió de Ràdio espanyola i a la Simfonia ADDA, entre d’altres.

 

Nascuda a Sant Sebastià, ha estat vinculada a diferents cultures des de la seva infantesa: de mare basca i pare mexicà per naixement i francesa per adopció, Judith va començar la música a la seva ciutat natal i després va acabar els seus estudis a Munic, Alemanya, sota la tutela del mestre rus Vadim Suchanov.

En les darreres temporades ha estat acollit amb entusiasme a sales de referència com l’Auditori Nacional de Madrid, el Palau de la Música de Barcelona, ​​el Southbank Center de Londres, l’Auditori Louvre de París, la Konzerthaus de Berlín, el Tokyo Suntory Hall, NCPA Beijing, Festival de Piano La Roque d'Anthéron, Festival Lille Lille, Festival Radio France a Montpeller a França, Schloss Elmau, Murten Classics i Klosters Music.

Ha col·laborat amb grups com Britten Sinfonia, Neubrandenburger Philharmonie, PFK Prague Philharmonia, Das Neue Orchester Köln, Aarhus Symphony Orchestra, Eslovaca Sinfonietta i Simón Bolívar de Velezuela Orchestra, a més de les principals orquestres espanyoles com Orquesta Nacional de España, Orquesta Nacional Symphony, Orquesta Euskadi Symphony L’Orquestra Simfònica de León i l’Orquestra Simfònica de Bilbao que tenen l’oportunitat de treballar, entre d’altres, amb directors com Andrey Boreyko, Marc Soustrot, Günter Neuhold, Diego Matheuz, Erik Nielsen, Claus Efland, Virginia Martínez i Kaspar Zehnder.

Entre els compromisos de l'estiu 2020 i la propera temporada 20/21, les col·laboracions amb l'Orquestra de Chambre de Fribourg i l'Orquestra RTVE, el seu retorn a escenaris espanyols com l'Auditori Nacional de Madrid, l'Auditorium de Saragossa o el Teatre Victoria Eugènia de Sant Sebastià i el llançament del seu proper àlbum, gravat juntament amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae i Tomàs Grau, amb música de Robert i Clara Schumann.

 

Judith Jáuregui és una artista de Bösendorfer.

WEB de Judith Jáuregui

Anastasia Kobekina

cello

(Itàlia, Espanya i Iberoamérica)

dva_blauw_zwart.png

La seva carrera internacional està creixent molt ràpidament. Sense circumscrits a un repertori concret, ja està actuant amb les grans orquestres i músics a nivell internacional. Un altre lloc en la seva carrera serà els propers set concerts amb el Konzerthausorchester Berlin, que inclou concerts a Konzerthaus Berlin, Festspielhaus Salzburg més Rotterdam i Eindhoven. Recentment, va ser triada per la BBC per participar en el Esquema d'Artistes de Nova Generació i és guanyadora de múltiples premis en competicions internacionals.

Mai he escoltat unes suites de Bach com les seves. La bellesa i l'honestedat de la seva manera de tocar és meravellosa.

Anastasia Kobekina by Evgeny Evtyukhov 1

© Anastasia Kobekina by Evgeny Evtyukhov

Dana Zemtsov

viola

(Italia, Espanya i Portugal)

dva_blauw_zwart_1.png

Guanyadora de nombroses competicions i després de desenvolupar una carrera excepcional, Dana Zemtsov és una de les solistes de viola internacionals més prometedores de la seva generació. En les temporades passades es destaquen l'actuació de Dana del Concert per Bartok Viola a la Sala Principal del Concertgebouw (Amsterdam), la música de cambra amb Janine Jansen i Martin Frost durant el Festival de Música de Cambra d'Utrecht, i un recital al Carnegie Hall (Nou York).

(Itàlia, Espanya i Iberoamérica)

Reinicke Artists -1024x381.png

"És molt estrany que un jove músic es dediqui a la música de Bach com Schaghajegh Nosrati. Ella entén i interpreta aquesta gran música amb sorprenent claredat, puresa i maduresa".

(Sir András Schiff)

El 2017 Schaghajegh va debutar a la Xina, donant recitals a Beijing i Xangai. L'any 2018 va realitzar una gira amb Sir András Schiff i la Cappella Andrea Barca per interpretar els concerts per a dos pianos i orquestra de Bach a Viena Musikverein, Mozarteum Salzburg, Elbphilharmonie Hamburg, Tonhalle Düsseldorf, Konzerthaus Dortmund, Palais des Beaux Arts i Lucerne Festival.

 

També el 2018 ha realitzat un recital en solitari al Festival de Lucerna, ha debutat a Vancouver i al Anneliese Brost Musikforum en Bochum. La etiqueta alemanya de CD Genuin Classics ha llançat dos discos molt aclamats amb Shaghajegh Nosrati. Per al seu debut Cd en 2015 ha gravat J.S. El "Art de la fuga" de Bach i el 2017 els Concerts de Bach per a piano i orquestra juntament amb l'Orquestra de Cambra de Berlín (Deutschen Kammerorchester Berlin).

 

Schaghajegh Nosrati és única interpretant Bach. Personalment em recorda molt a Zacharias, a aquella pulsació d'una autoritat indiscutible.

Schaghajegh Nosrati by Ian Balam.jpg

© Schaghajegh Nosrati by Ian Balam

David Salleras

saxo i compositor

(Italia, Espanya i Latinoamérica)

http://www.davidsalleras.com/

David Salleras és un dels saxofonistes més destacats de la seva generació. Ha conquistat audiències d’arreu i és molt reconegut per les seves obres, interpretades per músics de tot el món. Músic sense límits, afronta diferents programes sempre amb la mateixa intensitat i versatilitat. Del seu últim concert al Palau de la Música de Barcelona els crítics han dit:

"El saxofonista David Salleras va desplegar un ventall de possibilitats sonores de l’instrument –després corroborades amb una repetició espectacular fora de programa– amb una exposició de virtuosisme, versatilitat sonora i varietat de matisos certament enlluernadors”. Lluís Trullén.

David Salleras posseeix un so opulent, un fraseig extraordinari, ample fiatto i un domini superb de l’instrument. El seu bis amb efectes polifònics closos pel Cant dels ocells no en deixava cap dubte: és un mestre indiscutibleAlbert Ferrer Flamarich

És autor de dos concerts per a saxo: un amb orquestra de corda i un altre per a piano, però del qual n'està fent la versió d'orquestra després d'haver-lo interpretat arreu de mig món. L'estrena serà al 2020.

Philipp Kopachevsky

 piano

(Espanya, Portugal i Iberoamérica)

logo RESIA ARTISTS.png

En col·laboració amb el general manager de Resia Artists:

Elisabetta Longardi.

 

"Estrella del segle XXI" de l'Acadèmica Filharmònica Estatal de Moscou, les seves interpretacions impressionen tant als mitjans com al públic per la intensa musicalitat, l'excel·lent tècnica, el carisma i el profund coneixement de la música, combinats amb una poderosa personalitat.

És convidat regularment per directors com Valery Gergiev, Vladimir Jurowski, Spivakov, Yuri Bashmet, Pletnev, Stanislav Kochanovsky ...

El 8 de maig de 2109 debutarà amb la Deutsches Sinfonie Orchestre de Berlín dirigida per Valentin Uryupin.

L'última gravació per PianoClassics, dedicada a les últimes sonates de Brahms, va ser calorosament rebuda per la crítica internacional:

“Kopachevsky mastery of the lyrical and spiritual elements and the vivid emotion in the music he plays speaks for itself…he has the instinct of a born interpreter…in addition, he brings out a singing quality that is essential in these specimens of exalted piano music from the extreme ends of the composer's career”.

Olga Scheps by Manfred Esser.jpg

©Olga Scheps by Manfred Esser

Olga Scheps

piano

Logo_KÄCH_ARTISTS_3.jpg

(Itàlia i latinoamèrica)

Thomas Dausgaard, Lorin Maazel, José Serebrier, Michel Tabachnik, Antoni Wit, Ivor Bolton, Cristian Mandeal, Christoph Altstaedt, Tugan Sokhiev, Simone Young i Pablo Heras-Casado han convidat a Olga Scheps a col·laborar amb ells.

 

Ha actuat amb l'Orquestra Filharmònica de Montecarlo, l'Orquestra Filharmònica de Varsòvia, l'Orquestra Mozarteum de Salzburg, l'Orquestra Simfònica de Munic, la Royal Scottish National Orchestra, la Staatskapelle Weimar, l'Orquestra de Cambra de Zurich, la NDR Radiophilharmonie, l'Orquestra Nacional du Capitole de Toulouse, Philharmonia de Praga, Orquestra Filharmònica d'Israel i Nova Orquestra Filharmònica de Japó.

 

Es presenta a sales de concerts mundialment famoses com Elbphilharmonie, Berlin i Colònia Philharmonie, Viena Konzerthaus, Cadogan Hall Londres, Zurich Tonhalle i Suntory Hall de Tòquio.

 

Des de 2009, Olga Scheps ha estat una artista exclusiva de Sony Classical. Olga Scheps és també una artista Steinway.

Una forma excel·lent d'interpretar Chopin, una veu que parla amb un tó diferent i envolvent, una personalitat dolça i captivadora.

©David Salleras

Enrique Bagaria piano

(Italia, Espanya i Sudamèrica) 

Enrique Bagaría és actualment un dels pianistes amb més reconeixement i projecció dins el panorama pianístic espanyol. Ha estat guardonat en nombrosos concursos d'àmbit nacional i internacional.


Ha col·laborat amb les orquestres més importants d'Espanya així com amb altres de prestigi internacional: Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Simfònica de Galícia (OSG), Simfònica de Castella i Lleó OSCYL), Orquestra de València, Orquestra de Cadaqués, Orquestra Simfònica del Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, la Wiener Kammerorchester, la Salzburger Kammerphilarmonie, la Filharmònica de Bogotà (OFB).

 

I sota la batuta de reconeguts directors com: Valeri Gergiev, Vasily Petrenko, Gianandrea Noseda, Yoon Kuk Lee, Víctor Pablo Pérez, Francisco Rettig, Pedro Halffter, Eduardo Portal, Salvador Brotons, Manuel Galduf.

 

Dins de la seva extensa discografia, la qual inclou tant projectes de solista com de música de cambra, destaca el seu CD "Enrique Bagaría plays Haydn". Aquest CD, editat pel segell Eudora Records, ha estat nominat per als premis ICMA 2017, els més importants guardons internacionals en l'àmbit de la música clàssica.
 

 

www.enriquebagaria.es


 

©Enrique Bagaria by Zircus

 

Alberto Sampablo Lauro

SMILE Artistic Management

& Consultancy

+34 673 010 278

Barcelona 
albertosampablo@smileamc.com

Skype: Alberto Sampablo