top of page

A determinar

|

Barcelona

Anastasia Kobekina, Barcelona connection...

Filla del compositor Kobekin, nascuda a Moscou, però alemanya d’adopció, Anastasia està fent una carrera meteòrica com a cellista d’una sensibilitat estratosfèrica. Té un gran lligam amb la ciutat de Barcelona. Ens ho ve a explicar, en secret, a nosaltres.

Anastasia Kobekina, Barcelona connection...
Anastasia Kobekina, Barcelona connection...

Horario y ubicación

A determinar

Barcelona, Carrer de Duran i Bas, 11, 9, 08002 Barcelona, España

Acerca del evento

Descrita per Le Figaro com una "música inigualable", Anastasia Kobekina és coneguda per la seva musicalitat i tècnica impressionants, la seva extraordinària versatilitat i la seva personalitat contagiosa.

Anastasia va actuar amb orquestres com Konzerthausorchester Berlin, Kammerphilharmonie Bremen, Wiener Symphoniker, BBC Philharmonic, Kremerata Baltica, Tchaikovsky Symphony Orchestra Moscou, i sota la direcció de Krzysztov Penderecki, Heinrich Schiff, Omer Meir Wellber, Vladimir Spivakov i Dmitrij Kitajko.

Els moments destacats de la temporada 2022/23 inclouen debuts amb Wiener Kammerorchester Kammerorchester Basel, Symphoniker Hamburg, Orchestra della Svizzera Italiana i National Orchestra d'Ile de France i al Rheingau Festival.

Anastasia és premiada en concursos internacionals com el Concurs Txaikovski (Sant Petersburg 2019) i el Concurs Enescu (Bucarest 2016).

Ha estat artista de la nova generació de la BBC del 2018 al 2021 i es va convertir en Borletti-Buitoni Trust Artists en rebre un premi el 2022.

Anastasia actua a les principals sales i festivals, com ara el Concertgebouw Amsterdam, el Lincoln Center, Konzerthaus Berlin, Tonhalle Zurich, Les Flâneries Musicales de Reims, Easter Festival d'Aix-en-Provence, Wigmore Hall i Festspiele Mecklenburg Vorpommern.

Nascuda a Rússia, va rebre les seves primeres lliçons de violoncel als 4 anys. Anastasia va estudiar amb Frans Helmerson i el professor Jens-Peter Maintz a Alemanya i després a París amb Jerome Pernoo. Actualment, està estudiant Violoncel barroc amb Kristin von der Goltz a Frankfurt.

Kobekina toca amb el violoncel Antonio Stradivarius de 1698 cedit generosament per la Stradivari Stiftung Habisreutinger.

Compartir este evento

bottom of page