top of page

A determinar

|

Edifici Media-TIC de Barcelona

Enric Urreta. Com canviar la Metropoli.

President del 22@Network, promet parlar-nos dels reptes de la ciutat i dels ciutadans, en un mon que es transforma a una velocitat vertiginosa.

Enric Urreta. Com canviar la Metropoli.
Enric Urreta. Com canviar la Metropoli.

Horario y ubicación

A determinar

Edifici Media-TIC de Barcelona, Carrer de Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona, España

Acerca del evento

Enric Urreta, soci director del Centre de Negocis CINC, ha estat nomenat nou president del 22@Network, l'associació empresarial responsable de la consolidació del 22@, el districte tecnològic de Barcelona. La nova junta directiva està formada per representants empresarials d'importants firmes com Cuatrecasas, Altran, UPF, Telefónica, Centre Tecnològic Leitat, Bosch i T-Systems.

 

El 22@Network reuneix les principals organitzacions del districte de la innovació barceloní, entre les quals hi ha CINC, que va ser pionera a establir-se en aquesta important zona empresarial l'any 2007, en un moment en què molt poques empreses hi apostaven. Des de llavors, ha participat de manera activa en la consolidació i creixement del districte, juntament amb grans empreses, universitats, centres tecnològics i una xarxa de pimes i startups que representen la innovació, el talent, la internacionalització i el dinamisme del pol tecnològic més important de Catalunya.

 

Des de la presidència de l'associació, CINC aposta per recuperar el dinamisme empresarial al districte en un moment social i econòmic que considera clau arran de la crisi del COVID. "L'associació afronta un insòlit any de reptes continus i permanents", va manifestar Enrique Urreta al discurs de nomenament. "Hem d'adaptar la Network per ser una associació que ha vetlat per la consolidació i construcció del districte, i alhora, ha de ser útil per als seus socis en un projecte perdurable, sòlid i alhora flexible, i pràcticament construït", declarava.

 

Urreta, que fins ara havia estat vicepresident del 22@Network, encapçala un equip que manté l?equilibri entre la gestió actual de l?associació i la renovació. L'entitat, que representa més de 40.000 professionals del pol tecnològic de Barcelona, inicia així una nova etapa de consolidació amb la mirada posada en la reconstrucció econòmica i el creixement.

Compartir este evento

bottom of page