top of page

A determinar

|

Palau Mas Ravetllat-Pla

Francis Fukuyama, repensar el liberalisme.

"Un nou naixement de la llibertat" I arriba la seva última predicció: "Una derrota russa farà possible un nou naixement de la llibertat i ens traurà de la nostra por a l'estat de decadència de la democràcia global. L'esperit del 1989 seguirà viu gràcies a un grapat de valents ucraïnesos".

Francis Fukuyama, repensar el liberalisme.
Francis Fukuyama, repensar el liberalisme.

Horario y ubicación

A determinar

Palau Mas Ravetllat-Pla, Av. de la Mare de Déu de Montserrat, 114, 08041 Barcelona, España

Acerca del evento

Poc després d'iniciar-se la guerra a Ucraïna, Fukuyama ja va apuntar 12 pronòstics en què no deixava en bon lloc Rússia. Des del començament, l'expert no ha augurat una bona evolució per a les tropes russes i tampoc per al manteniment al poder de Putin.

Alhora, ha apuntat que la negociació no es produiria entre tots dos països, com així està passant en aquest moment. El president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski, de fet ha rebutjat qualsevol mena de conversa amb el seu homòleg Putin, després de l'avenç de les tropes.

Fukuyama va deixar un últim vaticí a principis de setembre, quan ja va avançar que Ucraïna tindria èxit al sud del país. Tant, que fins i tot va dir que Ucraïna alliberarà la regió de Jerson i la costa del Mar Negre. Ara, prediu el “col·lapse” de Rússia els “propers dies”.

Compartir este evento

bottom of page